Çukurca’dan 4 dalda birincilik

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Hakkari İl Temsilcisi Sıtkı Zerek, Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışmasında 4 dalda birinci olan Çukurca ekiplerini kutladı.THOF Hakkari İl Temsilcisi Sıtkı Zerek, Hakkari Belediyesi Kültür ve So

Eğitim 22.02.2019 09:31:47 0
Çukurca’dan 4 dalda birincilik
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Hakkari İl Temsilcisi Sıtkı Zerek, Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışmasında 4 dalda birinci olan Çukurca ekiplerini kutladı.

THOF Hakkari İl Temsilcisi Sıtkı Zerek, Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç ile beraber Çukurca ilçesini ziyaret etti. Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ve halk oyunları ekipleri ile bir araya gelen Zerek, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu adına 4 dalda dereceye giren takımları kutlayarak, Ayca ve Doğan’a plaket takdim etti.

Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Sıtkı Zerek, Hakkari’de hafta sonu yapılan Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışmasında Çukurca’daki ekiplerin 4 dalda dereceye girdiğini hatırlatarak, “Bu takımlarımızın başarısını kutlamak için Kaymakam Temel Ayca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ile bir araya geldik. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu adına kendilerine plaket takdim ederek başarılarının devamını dileyerek, halk oyunlarının korunması ve geliştirilmesi için yapılan katkılardan dolayı teşekkür ettik. Çukurca’da kültürel çalışmaların yapılması için gerekli hazırlıkların başlatılması kararlaştırıldı. Kaymakamımıza ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem