Bitlis’te öğrencilerin karne heyecanı

Bitlis il genelinde 89 bin 258 öğrenci, karnelerini alarak sömestr tatiline girdi.

Eğitim 21.01.2022 12:42:17 0
Bitlis’te öğrencilerin karne heyecanı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis il genelinde 89 bin 258 öğrenci, karnelerini alarak sömestr tatiline girdi.

8 Ağustos İlköğretim Okulunda düzenlenen karne töreninde öğrencilere karnelerini dağıtan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, öğrencilere tatilde kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Karne dağıtım programının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Çağatay, Bitlis’te 89 bin 258 öğrencinin karne heyecanını yaşadığını belirterek, sömestri tatilinde öğrencilere başarılar diledi. Vali Çağatay, “Öğrencilerimiz karnelerini alarak sömestr tatili başladı. Bitlis’imizde 6 bin 700 öğretmenimiz 89 bin öğrencimize bu dönem eğitim verdik. Geçen yıl pandemiden kaynaklı sıkıntıyı çok şükür bu yıl yaşamadık. Okullarımızı kapatmadık ve sağlıkla atlattık. Ümidimiz o dur ki, ikinci dönem sağlıkla atlatalım. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Ailelere de tavsiyelerde bulunan Çağatay, “Öğrencileri notlarıyla değerlendirmemek lazım. Hepimiz öğrenci olduk. Bizim de zamanında karnelerimizde ufak tefek düzeltilmesi gereken konular vardı. Kimse kimsenin kabiliyetini notla ölçemiyor” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem