Bilim Şenliği’nde öğrenciler hünerlerini sergiledi

Çildir Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Orta Okulunca Düzenlenen Bilim Şenliğinde Mucit Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi. Çildir Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Orta Okulu Fen Bilgisi Öğretmeni Gülşah Aydemir'in Yürütücülüğünde 5-6-7 Ve 8

Eğitim 8.11.2019 12:50:44 0
Bilim Şenliği’nde öğrenciler hünerlerini sergiledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Ortaokulunca düzenlenen Bilim Şenliğinde öğrenciler hünerlerini sergiledi. Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Orta okulu Fen Bilgisi Öğretmeni Gülşah Aydemir’in yürütücülüğünde 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerin tasarladığı projeler sergilendi.

Açılışa Çıldır Kaymakamı Alper Taş, Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Milli Eğitim Müdürü Fatih Yazıcı, Emniyet Amiri Yaşar Cihan, Gençlik ve Spor Müdürü Adnan Korkut ve öğrenci velileri katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen şenlikte kaşif öğrenciler projelerini anlattı. Güneş sisteminden, kan bağışına, çöp matiklerden, yatalak hastaların sesini duyurması gibi birçok proje geliştiren öğrenciler, hünerlerini sergiledi.

Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Ortaokulu Müdürü Serhat Ferhat Dursun, "Yürütücü öğretmenimiz Gülşah Aydemir’in koordine etmesi ve diğer öğretmenlerimizin katkıları ile bilim şenliği düzenledik. Öğrencilerimiz hayal ettiği projeleri ete kemiğe büründürmeye çalıştık. Öğrencilerime ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Yürütücü öğretmen Gülşah Aydemir ise, "Öğrencilerimizin düşüncelerini, sadece bir hayalde kalması yerine topluma ve bilime faydalı olmaları için, daha geniş bir hayal gücü oluşturarak şenliğimizi gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin ve öğretmen arkadaşlarımızın titiz çalışmaları sonucu bu şenliği düzenleyerek hayata geçirdik. Öğrencilerimi tebrik ediyor, desteğini esirgemeyen okul idaremiz ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Çıldır Kaymakamı Alper Taş da, "Öğrencilerimizin hünerlerini sergilediği çok hoş bir şenlik olmuş. Farklı projeler ve özellikle yerelde kullanılabilecek projeler üretmeleri gurur verici. Projelerin devamı ve mucit öğrencilerimiz için bizler de Çıldır Kaymakamlığı olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız" dedi.

Yatan hastaların sesini duyurması için proje hazırlayan Ahmet Kamil Vural, "Yatalak hastalarımızın sesi duyurabilmelerini geliştirdiğimiz bu projede hastalarımız kendilerini ve ihtiyaçlarını duyurabilecekler. Oluşturduğumuz bu mekanizma sayesinde hastalarımız yanlarında kimse olmadığı zaman sinyallerle dışarıdan birilerini çağırabilecek" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem