AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? 

AÖL sınav sonuçları ile ilgili MEB son dakika açıklaması bekleniyor. AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Eğitim 26.07.2019 12:44:19 0
AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? 
Tarih: 01.01.0001 00:00

Açıköğretim Lisesi 1. ve 2. Dönem sınavlarından sonra, 6-7 Temmuz 2019 tarihlerinde 3. Dönem sınavları gerçekleştirildi. Sınavın ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. MEB yayınladığı takvim içerisinde sonuçların açıklanacağı tarihi duyurdu. İşte AÖL giriş ekranı ve konu ile ilgili detaylar…

“AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusu araştırılan konular arasında yer alıyor. 6 Temmuz ve 7 Temmuz tarihlerinde sınavlara giren öğrenciler heyecanla kaç puan alacaklarını öğrenmek istiyorlar. MEB yayınladığı takvim içerisinde sonuç açıklaması için ağustos ayına işaret etti. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek. Adaylar kaç puan aldıklarını http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinden öğrenilebilecekler.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
AÖL 3. dönem sınavlarının sonuçları 01 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacak. AÖL sınav sonuçları, https://aol.meb.gov.tr/" adresinden duyurulmaktadır. Sınav sonucunda mezun olamayan öğrencilerin bir sonraki dönem için kayıt yenileme ve ders seçim işlemlerini yapması zorunludur.

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
AÖL sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrenciler, sınav sonuçlarına http://aolweb.aol.meb.gov.tr adresinden erişebilecek. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilerin adreslerine iletilmeyecek. Sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren aşağıdaki linkten de öğrenilebilecek.

AÖL KAYIT YENİLEME TARİHLERİ BELLİ OLDU
2019-2020 eğitim öğretim yılı 1. Dönem yeni kayıt işlemleri 21 Ağustos ve 27 Eylül tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. Kayıt yenileme işlemleri de aynı tarihler aralığında yapılacaktır. 1. Dönem sonu sınavları ise 7 Aralık ve 8 Aralık’ta yapılacak.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem