AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Açıköğretim Lisesi sınavı hangi gün?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL), 2018-2019 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı belli oldu. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavlarına kısa bir süre kala öğrenciler sınav yerlerini araştırmaya başlad

Eğitim 1.07.2019 16:54:11 0
AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Açıköğretim Lisesi sınavı hangi gün?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Açıköğretim Lisesi 3.dönem sınavı için nefesler tutuldu. Sınava kısa bir süre kala öğrenciler sınav giriş yerlerini araştırıyor. Binlerce öğrenci AÖL sınav giriş belgesi sorgulama işlemini yapmak için sabırsızlanıyor. Peki, AÖL sınav giriş yerleri ne zaman hangi gün açıklanacak? Açıköğretim Lisesi sınavı ne zaman? İşte detaylar...

AÖL SINAVI NE ZAMAN?

AÖL sınav tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre sınav 6 Temmuz Cumartesi ve 7 Temmuz Pazar günü yapılacak.

AÖL SINAVI SAAT KAÇTA?

Milli Eğitim Bakanlığı çalışma takvimine göre hafta sonu Cumartesi ve Pazar iki gün, dört oturumda yapılacak. Buna göre ilk oturum saat sabah 09:30'da, ikinci oturum öğleden sonra 14:00'te yapılacak. Öğrenciler oturum başı 2.5 saat soru çözme imkanı verilecek.

Geçtiğimiz sınavlarda olduğu gibi AÖL 3. dönem sınavında her soru 4 şıktan oluşmaktadır ve bu sınavlarda 4 yanlış bir doğruyu götürmeyecek. Şuan için bu uygulama açıktan üniversite eğitimi görenler içindir.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem