AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır? 2020 AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor?

AÖF kayıt yenileme dönemi başladı. AÖF kayıt yenileme yoğun ilgi görüyor. Binlerce AÖF öğrencisinin merakla araştırdığı AÖF kayıt yenileme dönemi için geri sayım başladı. Kayıt yenileme işlemini yapmayanlar ikinci dönem sınavl

Eğitim 17.02.2020 10:49:13 0
AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır? 2020 AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor?
Tarih: 01.01.0001 00:00

AÖF kayıt yenileme dönemi bugün başladı. AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden kayıt yenileme işlemleri her dönem başında yapılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda güz dönemini bitiren AÖF öğrencileri, bahar dönemi için kayıt yenileme işlemini ne zamana kadar yapacaklarını öğrenmek istiyor. İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri...

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri bugün başladı. Kayıt yenileme işlemleri  28 Şubat 2020 tarihine kadar yapılacak. 

AÖF KAYIT YENİLEME ADIMLARI

1- Derslerini seç.
2- Ücretini öde.
3- Otomasyondan kaydını kontrol et.
4- Ders kitapların eKampüs'te.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemi AÖF'ün kayıt otomasyonu üzerinden yapılıyor. AÖF kayıt yenileme ücretinin bankaya yatırılması ile işlem yapılabiliyor. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı öğrencileri Bahar Döneminde ders seçim (ekle-sil) işlemini sistemden yapabilirler.

Kayıt yenileme işlemleri, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır. Öğrenciler ödeyecekleri kayıt yenileme tutarını, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden öğrenerek onaylayacaklar ve ödeme bilgilerinin oluşmasını sağlayacaklardır. Bu işlemi yapmayan öğrencilerin ödeme bilgisi oluşmaz.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem