Ahlat’taki 16 okulda EBA destek noktası kuruldu

BİTLİS’İN AHLAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE TEKNOLOJİYE ERİŞİM EKSİKLİĞİ VE İNTERNET SORUNU YAŞAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN 16 OKULDA EBA DESTEK NOKTASI KURDU.

Eğitim 15.09.2020 11:29:38 0
Ahlat’taki 16 okulda EBA destek noktası kuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzaktan eğitim sürecinde teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrenciler için 16 okulda EBA destek noktası kurdu.

Uzaktan eğitim süreci çerçevesinde Ahlat’ta EBA’ya erişim sağlayamayan öğrenciler için kurulan EBA destek noktaları hizmete girdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından EBA’ya erişim sağlayamayan ve derslerini takip edemeyen öğrenciler için tüm Türkiye’de olduğu gibi Ahlat’ta da EBA destek noktaları oluşturuldu. İlçe merkezinde 12 ve köylerdeki 4 okulda oluşturulan EBA destek noktaları sayesinde internet ve teknoloji erişimi olmayan öğrenciler sosyal mesafe kurallarına uyarak eğitim alabilecek.

EBA destek noktası kurulan okulları ziyaret eden Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, EBA destek noktaları sayesinde teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilerin uzaktan eğitime erişim imkanı sağlanacağını söyledi. Özden, EBA destek noktalarının kurulması aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem