Resmi ajans duyurdu, Akdeniz’de büyük kapışma

Bildiğiniz gibi Akdeniz’de doğal gaz aramalar yapılırken, başta İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya ve Malta olmak üzere çoğu ülke sınırımızdan girmeye kalkıştı. Bu doğrultuda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Rum yönetimiyle anlaş?

Dünya 23.01.2019 21:39:38 0
Resmi ajans duyurdu, Akdeniz’de büyük kapışma
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bildiğiniz gibi Akdeniz’de doğal gaz aramalar yapılırken,  başta İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya ve Malta olmak üzere çoğu ülke sınırımızdan girmeye kalkıştı. Bu doğrultuda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Rum yönetimiyle anlaşıp Kıbrıs’ın batısında doğal gaz arayan İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya ve Malta bayraklı 7 geminin Türk savaş gemileri tarafından püskürtüldüğü ortaya çıktı.

Çünkü bunlar onun da ötesine geçip Türk sınırlarına girmeye kalkıştılar. İşte tam bu sırada Türkiye savaş gemileri ile beraber bu ismini saydığımız tüm ülkeleri geri itti. evet belki farkında değiliz ama şu an asıl büyük savaş Akdeniz’de verilmekte. Akdeniz’de bir doğalgaz savaşı enerji savaşı yapılmakta.

Bu doğrultuda Hulusi Paşa Yunanlılar ile Rum yönetimi’ni İsrail’i de dahil tehdit etmiş buralar bizim mavi vatanımız demişti. Evet şu an gözümüz Suriye’de Ama gerçekten asıl büyük gözümüz Akdeniz’de. Çünkü şu an Akdeniz’de büyük bir enerji deposu var. Ve bunun önemli bir kısmı bizim karasularımızda.

İşte bu yüzden biz gemilerimizi indirdik fakat diğer ülkelerin gemileri de bizim enerjimiz den faydalanmak istemekte. Fakat artık karşılarında eski bir Türkiye olmadığı için 1 milim dahi karasularımızda gelememekteler. Aslında Bu gönderiyi hani o Erdoğan Toprak satıyor İngilizlere amerikalılara köle oluyor diyenlerin gözünün içine sokmak lazım.

Adam batılıların Akdeniz’de bir damla suyumuza dahi geçişe izin vermiyor.

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem