Menbiç'te patlama ölen ABD askerleri kimmiş?

Bakın o askerler kimmiş ve perde arkasında ne çıktı?

Dünya 17.01.2019 00:56:27 0
Menbiç'te patlama ölen ABD askerleri kimmiş?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Münbiç’te ABD askerlerinin bulunduğu bir mekâna saldırı düzenleniyor. En az 4 ABD askeri ölüyor… Saldırıyı DEAŞ üstleniyor… Amaç: ABD askerlerinin çekilmemesi Türkiye’nin operasyon yapmasının engellenmesi. Ne tezgâh ama! Ölenler ise çağrı ile gelen paralı askerlerden.

O ayrıntı dahi düşünülmüş. Kısacası Amerika çekileceğim deyip tükürdüğünü meşru şartlarda yalayip tekrar Menbiç’te kalmak için bu oyuna girdi. Zaten dikkat çekici olan ise şimdiye kadar hiç saldırı yapmayan örgütün, tam ABD'nin çekilme arefesinde bunu yapması.

Aslında Amerika zannetti ki Türkiye biz çekilirsek girmez. Ama Türkiye’nin kararlılıgı artı. Erdoğan’ın rahip ve cemaat Kaşıkçı olayı ile Amerika’yı sıkıştırması sonrası, uluslararası sıkıntılardan ötürü çekilen Amerika, kendisine yine kendince uluslararası bir ortam oluşturmaya çalışır.

Bunu da Daeş ile yapmaya çalışılıyor. Hemde klasik bir oyun ile. Şunu asla unutmayın ki DEAŞ ile PKK/YPG,aynı elin maşasıdır. İkisi de ABD-İsrail’e hizmet eder.

Tam 1 yıldır hiçbir saldırının gerçekleşmediği Münbiç’te, tam da ABD’nin bölgeden çekilmesi tartışılırken bugün intihar saldırısı oluyor ve 4 ABD askeri ölüyor!


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem