Tatvan Belediyesinden sondaj çalışması

BİTLİS’İN TATVAN BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İŞLERİ (TASKİ) MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SU KUYUSU SONDAJ ÇALIŞMASI BAŞLATILDI.

Çevre 16.06.2020 13:33:23 0
Tatvan Belediyesinden sondaj çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (TASKİ) Müdürlüğü tarafından su kuyusu sondaj çalışması başlatıldı.

Tatvan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TASKİ) Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Tatvan, Bitlis ve Muş yol ayrımının bulunduğu bölgede ikinci içme suyu kuyusu çalışmalarını sürdürüyor. Başlatılan çalışma ile yaklaşık 120 metrede su çıkarılması planlanıyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "İçme suyu sondaj çalışması sonucunda Tatvan, Bitlis ve Muş yol ayrımın bulunduğu bölgede ekiplerimiz tarafından önceki yıllarda sondaj çalışması ile içme suyu çıkarılmış ve bölgenin hizmetine sunulmuştu. Geçtiğimiz aylarda Rahva bölgesini imara açtık. İmara açılan alanların içme suyunu şimdiden çözüyoruz. Bu kapsamda ikinci sondaj çalışması ile Tatvan, Bitlis ve Muş yol ayrımın bulunduğu bölgede yapılaşmaların artmasına karşı önceden tedbirimizi alıyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem