AK Parti Bulanık heyeti, yol çalışmalarını inceledi

BULANIK AK PARTİ HEYETİ, YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Çevre 17.10.2020 12:10:48 0
AK Parti Bulanık heyeti, yol çalışmalarını inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.10.2020 12:10

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bulanık ilçe teşkilatı, ilçeye bağlı Yoncalı beldesinde geçmekte olan Bulanık-Erzurum arası devam eden yol çalışmasını yerinde inceledi.

AK Parti Bulanık ilçe teşkilatı, Bulanık ile Erzurum yolu bağlantısını yerinde inceledi. Heyet, Yoncalı beldesinden geçecek olan Bulanık-Erzurum yolu ve Murat Nehri üzerinde yapımı devam eden çalışmaları inceleyerek firma yetkilisi Maruf Aktaş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aktaş, Bulanık-Erzurum yolu ve Murat Nehri üzerinde yapımı devam eden yolun büyük bir bölümünün bitme aşamasına geldiğini ifade etti.

Yol çalışmaları sürdüğünü belirten Bulanık İlçe Başkanı Resul Bulut, "Ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. İlçe merkezinde yol çalışmalarının bir kısmı tamamlandı. Yollarda da önemli çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bulanık ile Erzurum yolunun ilçemizde yapılması çok güzel olduğunu inşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi.

Yol çalışmalarını inceleyen AK Parti teşkilatı, daha sonra Yoncalı Belde Belediyesini ziyaret ederek Başkan Sami Özdemir’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Özdemir, Yoncalı beldesinde gelecek yıl alt yapı ve kanalizasyon ve yol çalışmalarına başlayacağını dile getirdi. Burada yapılan görüşmelerden sonra Göllüova Mahallesindeki vatandaşları ziyaret ederek İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi’nin yaptığı çalışmaları yerinde incelediler. Mahalle sakinleri AK Parti ilçe Başkanı Resul Bulut’ta ve teşkilatına kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür ederek mahallede çok güzel çalışmalar devam ettiğini dile getirdiler.

Bulanık ilçesinin sorunlarını çok iyi takip ettiğini belirten Bulut, ilçenin bütün sorunlarını ve projeleriyle yakından ilgilendiğini, bütün olaylara da hakim olduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ