VASKİ, sağlıklı su için 11 kilometre yeni isale hattı çekiliyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, halkın sağlıklı suya kavuşması için yaptığı atılımlar büyük takdir gördü.

Van Büyükşehir 3.12.2018 11:15:09 0
VASKİ, sağlıklı su için 11 kilometre yeni isale hattı çekiliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.12.2018 11:15

VASKİ, tüm su depolarını temizleyerek seramik kaplama yaparken, bir yanda da yeni su hatları çekerek halkın temiz ve sağlıklı suya kavuşmasını sağlıyor. Doğu ve Suvaroğlu caddelerinde başlatılan su boruları değişimi ve yeni hat çekimi işlemleri ekiplerin büyük özverisiyle devam ederken, vatandaşlar ise bu büyük hizmetten dolayı teşekkürlerini dile getiriyor.


Suvaroğlu Caddesi’nde çalışmalar tamamlanırken, Doğu Caddesi’nde ise çalışmalar olumsuz hava şartlarına rağmen ekiplerin büyük özverisiyle sürüyor. Doğu Caddesi’nde devam eden yeni su hattı çekimleri ile Karşıyaka ve Hacıbekir mahallesinin daha verimli ve sağlıklı su alabilmesi sağlanıyor. Aynı zamanda evsel bağlantılar da yapılarak iki mahallenin su sorunu tamamen çözülecek.


Sebze halinin Şabaniye Kavşağı’ndan başlanarak 400’lük 3 bin 680 metre, Veysel Karani Caddesi’nden Doğu Caddesi’ne, 2 nolu su deposundan ise 1 kilometrelik 400’lük çelik boru çekilerek uzun vadeli bir çözüm getiriliyor.


Yıllardır Hacıbekir ve Karşıyaka mahallesi için sıkıntı olan temiz ve sağlıklı su konusunun tamamen giderilmesi için de toplamda yaklaşık 11 kilometrelik bir hat çekimi gerçekleştiriliyor. Konu ile ilgili konuşan VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, sağlıklı su konusunu çok önemsediklerini belirterek, “Bunun için gereken tüm tedbirleri aldık. Şimdiye kadar ihmal edilen Hacıbekir ve Karşıyaka mahallesi için yeni projeler devreye aldık. Aldığımız tedbirler, yaptığımız çalışmalar ile uzak yakın tüm yerleşim birimleri hizmetle tanıştı. Biz hizmet etmekle mutlu oluyoruz. Ayrım yapmadan her yerleşim birimine hizmet eden tüm ekibimi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ