VASKİ ekipleri gece gündüz mesaide

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri, mesailerine gece gündüz demeden devam ediyorlar.

Van Büyükşehir 5.12.2018 12:00:08 0
VASKİ ekipleri gece gündüz mesaide
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yapılan çalışmaların bir an önce bitirilip vatandaşın hizmetine sunulması için gayret gösteren ekipler, yeni su ve kanalizasyon hat çekimi, arızaların onarımı ile ilgili mesai saatleri dışında da aynı çabayı göstermeyi sürdürüyor. Çatak ilçe merkezinde meydana gelen su arızasını gidermek için canla başla çalışan ekipler, ilçeyi susuz kalmaktan kurtardı.


Erciş’te de Işıklı su kaynağında çalışan ekipler, hatların değişimi için gece de mesai yaparak başarılı bir çalışmaya imza attılar.


Öte yandan, Van merkez mahallelerinde de altyapı hizmetlerini aralıksız sürdüren VASKİ ekipleri, 3 mahallede 232 metrelik ek kanalizasyon hattı yaparak bağlantılarını gerçekleştirdi.


Süphan Mahallesi Taziye Evi ile birlikte Akköprü ve Bostaniçi mahallesinde vatandaşların ilettiği kanalizasyon eksikliklerinin giderilmesi için yapılan çalışmalar başarıyla sonuçlandırıldı.


Süphan Mahallesi’ndeki taziye evinin kanalizasyon hattının bağlanmasından dolayı VASKİ’ye teşekkür eden mahalle halkı, “Bizi büyük bir sorundan kurtardılar. Taziye zamanlarında gelen yoğunluktan dolayı zorluklar yaşanıyordu. Ekipler, sorunu bildirmemizin ardından hemen gelerek çok kısa zamanda çözdüler, teşekkür ederiz” dediler.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem