Milli Eğitim Müdürünün okul denetimleri

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, şube müdürleri birlikte Narlıdere Yatılı Bölge Ortaokulunda incelemelerde bulundu.Yeni yapılan çok amaçlı spor salonunu gezen Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yapıl

Yerel 22.12.2018 13:15:40 0
Milli Eğitim Müdürünün okul denetimleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, şube müdürleri birlikte Narlıdere Yatılı Bölge Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Yeni yapılan çok amaçlı spor salonunu gezen Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yapılan incelemeler sonucunda eksikliklerin giderilmesi için teknik elemanları görevlendirdi. Okul müdürüne bir hafta içerisinde bu eksiklerin giderilmesini isteyen Korkmaz, takibinin yapılıp, kendisine haber verilmesi ricasında bulundu. Pansiyon bölümünde de incelemelerde bulunan Korkmaz, “Çocuklarımızın daha rahat, daha ferah, kendilerini güvende hissedebilcekleri bir mekanda kalmaları bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Bu nedenden dolayı çocuklarımıza kendi öz evlatlarımız gibi bakmak zorundayız" dedi.

İncelemelerden sonra öğretmenlerle "2023 eğitim vizyonu" ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapan Korkmaz, “Eğitim vizyonuna dair araştırıp hazır olunması, öğretmenlik yeterliliklerini yerine getirmesi gerek. Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımızın temelinin sağlam temeller üzerine atılması için gerekli çaba ve ehemmiyeti göstermeniz gerek” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem