Zimmet operasyonunda 3’ü müdür yardımcısı 9 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ’da zimmet ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3’ü icra müdür yardımcısının da aralarında bulunduğu 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü K

Asayiş 26.02.2019 15:57:13 0
Zimmet operasyonunda 3’ü müdür yardımcısı 9 şüpheli adliyeye sevk edildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’da zimmet ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3’ü icra müdür yardımcısının da aralarında bulunduğu 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, Cumhuriyet savcılığı koordinesinde, adliyede icra daireleri üzerinden zimmete para geçirmek ve görevi kötüye kullanma suçları ile ilgili çalışma yaptı. Polisin çalışmasında aralarında 3 icra müdür yardımcısının da bulunduğu 9 şüpheli tespit edilerek yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan 9 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’da adliye içerisindeki operasyonla ilgili dün bir açıklama yapmıştı. Savcılık açıklamasında, "Elazığ Adliyesi icra dairelerinde Zimmet ve Görevi Kötüye Kullanma iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında K.D., M.Ö., Z.K., isimli icra müdür yardımcıları ve A.D. isimli vakıf şoförü ile A.M., Ç.T., O.G., S.P. ve S.Y. isimli toplam 9 şüpheli 25/02/2019 günü gözaltına alınmış olup, olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem