Tunceli’de iki araç kafa kafaya çarpıştı, sıkışan sürücüleri ekipler kurtardı

TUNCELİ’DE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI. KAZADA, HER İKİ ARAÇTA SIKIŞAN KADIN SÜRÜCÜLER, AFAD VE 112 EKİPLERİ TARAFINDAN SIKIŞTIKLARI YERDEN ÇIKARILDI.

Asayiş 5.10.2020 13:05:32 0
Tunceli’de iki araç kafa kafaya çarpıştı, sıkışan sürücüleri ekipler kurtardı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tunceli’de iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Her iki araçta sıkışan kadın sürücüler, ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Kaza, Tunceli-Pertek-Elazığ karayolu Yeniköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Pertek İlçesi’nden Tunceli merkeze seyir halinde olan C.A.A idaresindeki 09 PS 088 plakalı Toyota Corolla marka otomobil ile karşı istikametten gelen M. E yönetimindeki 42 ZU 297 plakalı Ford Fiesta marka araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 4 kişi yaralandı, kadın sürücüler ise otomobillerde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücüler AFAD ve sağlık ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı. 4 yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahaleleri sonrasında ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili güvenlik güçleri olay yerinde inceleme yaptı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem