Sosyal medyadan terör propagandası yapan 1 kişi tutuklandı

Asayiş 5.02.2018 11:01:37 0
Sosyal medyadan terör propagandası yapan 1 kişi tutuklandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum’un Tekman ilçesinde terör örgütü YPG ve PKK’yı sosyal medyada öven paylaşımlar yapan ve devlet büyüklerine hakarette bulunan 1 kişi tutukladı.
Tekman Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından terör örgütlerinin deşifre edilmesi ve eylemlerinin önlenmesi için yapılan çalışmalarda, son dönemlerde TSK tarafından Afrin Bölgesinde ülke güvenliğine tehdit oluşturan terör örgütlerini etkisiz hale getirmek için başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nı protesto etmek amacı ile terör propagandası yapan şahısların deşifresine yönelik olarak operasyonlar gerçekleştirildi.
Sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütlerini öven ve "Zeytin Dalı Harekatı"nı bahane ederek Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılayıcı ve devlet büyüklerine karşı hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen şüpheli F. M.’ye yönelik Taşkesenli mahallesinde operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda F.M., yakalanarak gözaltına alındı. Adli mercilere çıkartılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem