Şenyayla’da 3 teröristin etkisiz hale getirilmesi

Muş’un Şenyayla Kırsalında Geçen Hafta Gerçekleştirilen Hava Destekli Operasyonda Etkisiz Hale Getirilen 3 Teröristlerin Üzerlerinden Çikan Mühimmatlar Belli Oldu.

Asayiş 23.09.2019 14:56:45 0
Şenyayla’da 3 teröristin etkisiz hale getirilmesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş’un Şenyayla kırsalında geçen hafta gerçekleştirilen hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristin üzerlerinden çıkan mühimmatlar belli oldu.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde Muş ili Güneyi Şenyayla bölgesinde 11-12 Eylül 2019 tarihlerinde JÖH ve komando birliklerince icra edilen yakın hava destekli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Serdal Uyanık (2019/314) operasyonu kapsamında yapılan temas araması faaliyeti neticesinde 3 BTÖ mensubunun silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi. Etkisiz hale getirilen teröristler ile birlikte; kalaşnikof piyade tüfekleri, kalaşnikof piyade tüfeği şarjörleri ve şarjör kütüklükleri, çok sayıda silah mühimmatı, el bombaları, el dürbünleri ve dürbün lensleri, güneş paneli, çok miktarda gıda malzemesi, muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem