Şehir şehir gezerek yankesicilik yapan şahıs Elazığ’da yakalandı

ELAZIĞ POLİSİNİN YAPTIĞI ÇALIŞMADA ŞEHİR ŞEHİR GEZEREK YARDIM ETME BAHANESİYLE YAKLAŞTIĞI ŞAHISLARI YANKESİCİLİK YÖNTEMİ İLE SOYAN ŞÜPHELİ YAKALANDI. 7 AYRI OLAYA KARIŞTIĞI TESPİT EDİLEN VE 11 SUÇ KAYDI BULUNAN ŞÜPHELİ ADL?

Asayiş 6.10.2020 11:02:53 0
Şehir şehir gezerek yankesicilik yapan şahıs Elazığ’da yakalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ polisinin yaptığı çalışmada şehir şehir gezerek yardım etme bahanesiyle yaklaştığı şahısları yankesicilik yöntemi ile soyan şüpheli yakalandı. 7 ayrı olaya karıştığı tespit edilen ve 11 suç kaydı bulunan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde yaşlı bir şahsa yardım etme bahanesiyle yaklaşan şüpheli bir şahıs 600 TL’yi yankesicilik yöntemi ile çaldı. Durumun polise bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada şüpheli şahsın A.E. olduğu tespit edildi. Kısa sürede tespit edilen şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli ile ilgili detaylı inceleme yapan polis, şahsın aynı yöntemle Siirt’e 2, Malatya’da 3 ve Adıyaman’da 1 olaya karıştığını tespit etti.

Yankesicilikten ayrıca 11 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli A.E., emniyette ifadesi alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem