Kayıp uzman çavuşu arama çalışmaları sürüyor

TUNCELİ’DE 17 MART TARİHİNDE OVACIK YOLUNDA ANAFATMA MEVKİİNDE, MUNZUR NEHRİ’NDE GÖREV ÖNCESİ GERÇEKLEŞTİRİLEN TATBİKAT SIRASINDA, BOTUN ALABORA OLMASI SONUCU MUNZUR ÇAYI’NA DÜŞEREK KAYBOLAN UZMAN ÇAVUŞ YILMAZ GÜNEŞ’İ ARAMA ?

Asayiş 3.04.2020 15:03:59 0
Kayıp uzman çavuşu arama çalışmaları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tunceli’de eğitim sırasında botun alabora olması sonucu Munzur Çayı’na düşerek kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş’i arama çalışmaları devam ediyor.

17 Mart tarihinde Ovacık karayolu Anafatma mevkisinde eğitim sırasında içinde 4 askeri personelin bulunduğu rafting botu devrilmiş, 3 personel kendi imkanlarıyla kıyıya çıkarken, Munzur Çayı’na düşen 36 yaşındaki Uzman Çavuş Yılmaz Güneş ise kaybolmuştu. İlk günden itibaren çok sayıda ekibin katılımıyla devam eden arama çalışmaları 18’inci gününde de devam etti. Van, Samsun ve Diyarbakır’dan gelen Sualtı Arama Kurtarma (SAK), Ankara’dan gelen JÖAK, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen SAK, Elazığ, Rize ve Ordu Emniyet Müdürlüklerine bağlı SAK timleri ile AFAD, emniyet, jandarma ve AFAD gönüllülerinin yer aldığı ekip çalışmalarını Munzur Çayı’nda yoğunlaştırdı. Botlarla yapılan arama çalışmalarının yanı sıra çayın belli noktalarına beton bloklar konuldu, bazı bölümleri de demir mazgallarla kapatıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem