Kayıp Gülistan için İçişleri Bakanlığı tarafından özel ekip görevlendirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tarafından Kayıp Gülistan Doku Olayını Soruşturmak İçin Özel Bir Ekibin Kente Gelerek Çalişma Yaptığı Bildirildi.

Asayiş 9.03.2020 14:06:04 0
Kayıp Gülistan için İçişleri Bakanlığı tarafından özel ekip görevlendirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından kayıp Gülistan Doku olayını soruşturmak için özel bir ekibin kente gelerek çalışma yaptığı bildirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde gittiği Tunceli’de kayıp üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesiyle görüşmüş ve olayın tüm yönleriyle araştırılması için özel bir ekip göndereceği sözünü vermişti.Bakan Soylu’nun talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen konusunda uzman 4 kişilik bir ekibin kente gelerek Gülistan Doku olayını çok yönlü araştırdığı bildirildi.

5 Ocak’ta kaybolan ve en son Uzunçayır Baraj Gölü Sarısaltuk Viyadüğü üzerinde otururken görüntüsü araç içi kamerasına takılan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Gülistan Doku’yu arama çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Bugün de baraj gölü ve çevresinde başlatılan çalışmalar sürüyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem