Kars’ta 2 tabanca ve uyuşturucu yakalandı

Kars polisi 2 farklı olayda 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait toplam 14 fişek ile 25,54 gram uyuşturucu yakaladı. Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik ça

Asayiş 21.05.2019 11:44:00 0
Kars’ta 2 tabanca ve uyuşturucu yakalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kars polisi 2 farklı olayda 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait toplam 14 fişek ile 25,54 gram uyuşturucu yakaladı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ekiplerin yaptığı ilk çalışmada, araç içerisinde bulunan M.A. ve M.T. isimli şahıslar polisi görerek kaçarken elektrik direğine çarparak durdu. Bölgede arama yapan polisler 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 9 fişek ele geçirdi.

Bir diğer olayda ise Ö.Ç. ve S.B. isimli şahısların yapılan üst aramasında toplam 25,54 gram uyuşturucu madde, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen Ö.Ç. ve S.B. şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.A. ve M.T. şüpheli şahıslar ise ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edecektir” denildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem