Hırsızlar, iş yerine girdi 12 bin TL'lik sigara çaldı

Asayiş 6.02.2018 12:26:26 0
Hırsızlar, iş yerine girdi 12 bin TL
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bingöl’de 3 şüpheli, bir pasaja girerek, büfe soydu. Hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, merkezde bulunan Hacı Hıdır Cami pasajına sabaha karşı 3 hırsız girdi. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlar, bir kamerayı fark edince kırarken, diğer kamerayı fark etmedi. Pasajda bulunan büfeye giren hırsızlar 12 bin lira değerinde sigara çaldı.
Sabah iş yerini açmaya geldiğinde hırsızlardan tarafından yağmalandığını fark eden Ahmet Buyruk, hırsızlık olaylarından artmasından dolayı dert yandı. Yıllardır esnaflık yaptığını aktaran Buyruk, "Yaşadığımız hırsızlık olaylarının sonu gelmiyor. Bingöl’de yapılan hırsızlıklar artık ödül gibi oldu. Sürekli olarak iş yerlerine giriyorlar ama maalesef ki bunun herhangi bir önlemi yok. Adli hiçbir önlemi yok. Yakalanan hırsızlar delil yetersizliği gibi birçok nedenden dolayı tekrar sokağa salınıyor ve yaptığın işin devamını getiriyor. Beni iş yerime girdiler, yaklaşık 12 bin TL’ye yakın sigara çaldılar. Daha önceden de oldu, bu civarda birçok iş yerine girdiler. Bu soruna çözüm bulunmasını, mobese takılmasını ve arızalı olanların tamir edilmesini talep ediyoruz” dedi.
Hırsızlara caydırıcı cezaların verilmesini talep eden esnaflardan Menaf Gören ise, “Ben de burada esnaflık yapıyorum ve mağduriyet yaşıyoruz. Ahmet arkadaşımızın iş yerine hırsızlar girdi ve ciddi bir kaybı oldu. Hırsızlık son zamanlarda Bingöl’de çok yaygın bir şekilde arttı. Artmasının en büyük sebebi de, hiçbir caydırıcı cezası olmadığı içindir. Bu durumun yetkililerden tarafından çözülmesini talep ediyoruz” diye konuştu.
Öte yandan polis, güvenlik kamerasına yansıyan 3 şüpheli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem