Elazığ’da yaşlı adamdan 2 gündür haber alınamıyor

ELAZIĞ'DA DÜN SABAH EVİNDEN ÇIKAN 79 YAŞINDAKİ ALZEHİMER HASTASI ŞÜKRÜ AYGÜN'DEN 2 GÜNDÜR HABER ALINAZKEN, GÖRENLERİN GÜVENLİK GÜÇLERİNE HABER VERİLMESİ İSTENDİ.

Asayiş 4.06.2020 11:50:46 0
Elazığ’da yaşlı adamdan 2 gündür haber alınamıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’da dün sabah evinden çıkan 79 yaşındaki Alzehimer hastası Şükrü Aygün’den 2 gündür haber alınazken, görenlerin güvenlik güçlerine haber vermesi istendi.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Doğukent Mahallesi’nde ikamet eden Alzehimer hastası olan ve gözleri az görüp, az işiten 79 yaşındaki Şükrü Aygün, dün sabah saat: 06.00 sıralarında evinden çıktı. Evinden çıktıktan sonra haber alamayan ailesi önce kendi çabalarıyla araştırma yaptı ardından da polis ve jandarma ekiplerine bilgi verdi. Arama çalışmaları süren ve dünden itibaren halen bulunamayan Aygün, için yakınları görenlerden yardım istedi.

Dedesinin dün kayıp olduğunu belirten Aygün’ün torunu Aykut Aygün," İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de yoğun gayretiyle ve yakınlarınıza kendisini arıyoruz. Hem hasta olması hemde yaşlı olmasından dolayı endişe etmekteyiz. Gören olursa, dedemi gördükleri yerde muhafaza etmesini varsa ihtiyacını giderip en hızlı bir şekilde güvenlik güçlerine haber vermesini istiyoruz"dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem