Elazığ’da iki ayrı trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı

ELAZIĞ’DA İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI

Asayiş 16.08.2020 22:32:04 0
Elazığ’da iki ayrı trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı
Tarih: 01.01.0001 00:00

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

İlk kaza, Elazığ-Tunceli Karayolu Kovancılar ilçesinde bir balık evi yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.G. idaresindeki 23 DH 266 plakalı otomobil arızalandı. Arızalanan aracı H.K ile beraberindeki Muhsin Taş iterek sağ şeride yanaştırmaya çalıştı. O sırada A.K. yönetimindeki 07 ZP 920 plakalı tır, otomobile çarptı. Kazada Muhsin Taş olay yerinde hayatını kaybetti, H.K. de yaralandı.

İkinci kaza ise, Elazığ-Bingöl karayolunun 26’ncı kilometresinde meydana geldi. A.A. idaresindeki 23 EN 700 plakalı otomobil ile Almanya’dan Elazığ’a gelen Y.A. idaresindeki NEW MQ 16 yabancı plakalı araç çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 6 kişi yaralandı.

Her iki kazada olay yerine sağlık, UMKE, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili olay yerinde inceleme yaptı. İlk kazada hayatını kaybeden Taş’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem