Bitlis Belediyesinden korona virüsle mücadele çalışması

BİTLİS BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Asayiş 13.05.2020 14:58:52 0
Bitlis Belediyesinden korona virüsle mücadele çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, toplu taşıma araçlarında düzenli olarak dezenfekte edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis Belediyesi toplu ulaşım araçlarını düzenli olarak mikrop ve virüslere karşı dezenfekte ediyor. Uygulama kapsamında her gün binlerce kişinin yolculuk yaptığı toplu taşıma durakları ve otobüsler, ekipler tarafından temizleniyor. Ardından da özel kıyafetli personel tarafından püskürtme yöntemiyle ilaçlanarak virüslere karşı dezenfekte ediliyor.

Temizlik kapsamında araçların içi ve dışı detaylı olarak dezenfekte edilirken, vatandaşların temas ettiği tutamaklar, borular ve koltuklar da hijyenik hale getiriliyor. Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekipleri, toplu taşıma araçlarında oluşabilecek mikrobik ve bakteriyel durumları önlemek için düzenli olarak kapsamlı dezenfekte çalışması yapıyor.

"Olası tehditlere karşı önlemimizi aldık"

Konu hakkında açıklama yapan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ulaşım araçlarında rutin dezenfekte işlemlerinin yapıldığını anlattı. Dünyada söz konusu salgın nedeniyle periyodik uygulanan dezenfeksiyon işlemlerini artırdıklarını belirten Başkan Tanğlay, belediye olarak bu konuyla ilgili daha önce eylem planı oluşturduklarını kaydetti. Tanğlay, toplu ulaşım araçları dışında kapalı alanlarda, ibadethanelerde ve diğer bütün faaliyet alanlarında günlük dezenfeksiyon işlemlerine devam ettiklerini söyledi. Tanğlay, "Biz olası bir tehditten dolayı her türlü önlemi aldık ve almaya da devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem