Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Erciş'teki Yukarıakçagedik Karakolu ve Tuşba Cezaevi Bölük Komutanlığı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu, personelin moral ve motivasyonunu yükselten açıklamalar yaptı.
Van'da Tuğgeneral Mücahit Avkıran Görev Başındaki Personeli Ziyaret Etti
Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, jandarma birimlerinde görev yapan personelleri ziyaret ederek denetimlerde bulundu ve onlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde güvenlik faaliyetlerine dair brifing alan Avkıran, personelin motivasyonuna yönelik açıklamalar yaptı.
İlk Durak: Erciş Yukarıakçagedik Karakolu
Tuğgeneral Avkıran'ın ziyaretlerinin ilk ayağı Erciş ilçesinde konuşlu Yukarıakçagedik Jandarma Karakol Komutanlığı oldu. Karakulda görevli personellerle bir araya gelen Avkıran, bölgede yürütülen güvenlik operasyonları ve karakulun ihtiyaçlarına dair yetkililerden detaylı bilgi aldı. Personelin her koşulda görevini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini belirten Avkıran, çalışmalarından dolayı jandarma personellerine teşekkür etti.
Tuşba Cezaevi'nde İncelemeler
Tuğgeneral Avkıran'ın ikinci durağı ise Tuşba Cezaevi Bölük Komutanlığı oldu. Burada da güvenlik önlemleri ve personel durumunu yerinde inceleyen Avkıran, cezaevi ve çevresindeki güvenlik durumunu değerlendirdi. Bölük komutanlığının ihtiyaçlarını ve varsa sorunlarını dinleyen Avkıran, buradaki personellere de teşekkürlerini iletti.
Personel Moral ve Motivasyonunun Önemi
Ziyaretler kapsamında personelin moral ve motivasyonunun önemine vurgu yapan Tuğgeneral Avkıran, bu tür ziyaretlerin güvenlik hizmetlerinin kalitesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Personelin her zaman yanında olduklarını ifade eden Avkıran, bölgede huzur ve güvenliğın sağlanması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.
Kaynak: Van Postası Gazetesi