MASKİ Hisarcık Mahallesinin kanalizasyon sorununu çözüyor

Yerel 13.06.2017 15:47:42 0
MASKİ Hisarcık Mahallesinin kanalizasyon sorununu çözüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü kanalizasyon hattı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Darende ilçesi Hisarcık Mahallesi sakinleri ve muhtarından gelen talep sonucu bölgeye giderek incelemeler yapan MASKİ Genel Müdürlüğü bölgede gerekli çalışmaları başlattı. Taleplerine kısa sürede cevap verildiğini söyleyen mahalle sakinleri, yıllardır süren kanalizasyon sıkıntısının çözüme kavuşmasından memnun olduklarını belirtti.
"2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı çalışması yapıldı"
Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Mahallenin kanalizasyon sorunu bize iletildi. Gerekli incelemeleri yaparak projemizi hazırladık ve ihalemizi gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı çalışması yapıldı. 43 adet muayene bacası, 45 adet parsel bacası çalışması, 250 ve 500 kişilik birer adet fosseptik çalışması yapılıyor. Hisarcık halkı sağlam altyapı yolunda ilerlerken amacımız çocuklarımıza ve torunlarımıza daha sağlıklı bir gelecek sunmak. Malatya genelinde çalışmalarımız hızla devam ediyor” şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem