Kömekavak Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözüldü

Yerel 9.02.2017 12:27:17 0
Kömekavak Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözüldü
Tarih: 01.01.0001 00:00
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, tarafından, Akçadağ İlçesi Kömekavak Mahallesine toplam maliyeti 500 bin olan 4 bin metrelik kanalizasyon hattı yapıldı.
“Çalışmalardan memnunuz”
Akçadağ İlçesi Kömekavak Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım, yapılan hizmetlerden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerin daha çabuk geldiğini söyledi. Muhtar yıldırım, “Yıllardır, mahallemizin kanalizasyon sorunu vardı. Gerekli incelemelerin ardından çalışmalar hemen başladı. Çalışmalardan memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Dr. Özgür Özdemir ve ekibine mahallelim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Çalışmalar tamamlanmak üzere”
Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, Akçadağ İlçesi Kömekavak Mahallesi’nin kanalizasyon sorununu çözmek için çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ifade ederek.“ Mahallemiz için, maliyeti 500 bin TL olan 4 bin metre kanalizasyon hattı 73 adet parsel bacası ve 76 adet muayene bacası yapıldı. Şuan itibariyle çalışmalarımızda sona gelindi. Malatya’nın genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Mahallemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem