Arguvan'a futbol sahası

Yerel 13.06.2017 16:12:43 0
Arguvan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Malatya’nın Arguvan ilçesinde saha, soyunma odaları ve tribünden oluşan tam teşekküllü bir futbol sahasının yapımına başlandığı belirtildi.
1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde geçen sezon şampiyon olan Arguvan Belediyespor’un maçlarını kendi sahasında oynaması için sürdürülen girişimler sonuç verdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Arguvan Kaymakamlığı ve Arguvan Belediyesi’nin ortak çalışmaları sonucu Arguvan’a saha, soyunma odaları ve tribünden oluşan bir futbol sahası yapımı için çalışmalara başlandı.
"Yeni sahasını gelecek sezon kullanabilecek”
Müteahhit firma ile sözleşme imzalandığını ve yer tesliminin ardından sahanın yapım çalışmalarına başlandığı belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, “Arguvan Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve bizim ortak çalışmalarımız sonucu Arguvan’a tam teşekküllü bir sentetik saha kazandırma noktasında sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı. Arguvan Belediyespor’un son yıllarda futbolda yakaladığı başarı hepimizin malumu. İnşallah onlar da bundan sonra maçlarını kendi sahalarında oynayacaklar. Malatya’da tüm ilçe ve semtlere futbol sahası kazandırma yolunda önemli adımlar attık. Bu adımlarımızdan bir yenisi de Arguvan’dı. Arguvan Belediyespor yeni sahasını gelecek sezon kullanabilecek” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Arguvan’a futbol sahası
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem