Van Büyükşehir Belediyesinden kar seferberliği

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı ekipleri, etkili olan kar yağışının ardından 24 saat aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Haberde İnsan 18.12.2016 11:35:08 0
Van Büyükşehir Belediyesinden kar seferberliği
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı ekipleri, etkili olan kar yağışının ardından 24 saat aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Van’da belli aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışının durmasıyla birlikte Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri adeta seferberlik başlattı. Genel Sekreter Mehmet Yaşar’ın da ekipleri ziyaret ederek destek verdiği kar temizleme çalışmaları, geceli gündüzlü devam ediyor. Ekiplerden bilgiler alan Mehmet Yaşar, “Ekiplerimiz büyük özveri ile çalışıyorlar. Çok kısa zamanda şehrin bilhassa ana arterleri ve kaldırımları temizlendi. Halkımızın hizmetten en iyi şekilde faydalanması için tüm ekiplerimiz seferber edildi. Bizler de onların yanında yer aldık. Bu emekçi kardeşlerimizin fedakarlığı için tüm ekip çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin talimatı ile çalışmalarımız kesintisiz sürüyor” dedi.

Belediye olarak çalışmaları 650 kişilik ekip, 200 araç ile sürdürdüklerini dile getiren Mehmet Yaşar, “Şehrin 44 ana arteri aynı gün açılarak hiçbir olumsuzluğa mahal verilmedi. Kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde toplanan kar, kamyonlarla şehrin dışına taşındı. Ayrıca bazı hastalara ve yolda kalan sürücülere gerekli yardımlar yapıldı. Şu anda 27 mahalle ve 30 mezra olmak üzere toplam 57 yerleşim biriminin yolu kapalı durumda. Ekiplerimizin yoğun çalışmasıyla akşama doğru bu sayının 10 yerleşim birimine indirilmesi hedefleniyor” ifadelerini kullandı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem