Necdet Takva, "Van'ı ayağa kaldırma dönemi başladı"

Projeleriyle iddialı şekilde gündem oluşturan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, Van’ın ayağa kaldırma dönemi başladığını söyledi

Van Haberleri 23.03.2019 11:11:34 0
Necdet Takva, "Van'ı ayağa kaldırma dönemi başladı"
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Projeleriyle iddialı şekilde gündem oluşturan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, Van’ın ayağa kaldırma dönemi başladığını söyledi

Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kalırken, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, büyük bir özveriyle seçim çalışmasını yürütmeye devam ediyor.  Ev ev, sokak sokak, cadde cadde, dolaşan Takva, vatandaşlar tarafından Van’ın değişen yüzü olarak görülüyor.

Gittiği her ziyarette bu şehrin sahipleri olduğunu ifade eden Takva, “Bu şehrin sahipleri olarak kentimizi yaşanabilir bir kente dönüştürebilirsiniz, bunu birlikte başarabiliriz” diyor.

Kadim bir şehir olan Van’ın artık dünya şehri olması gerektiğini ifade eden Takva, “Necdet Takva ile sizler, birlikte Türkiye’de örnek olabilecek bir değişim ve dönüşüm yaratabiliriz” dedi.

74 PROJE İLE VAN'DA DÖNÜŞÜM ZAMANI

Makul ve uygulanabilir 74 projeyle halkın karşısına çıkan Takva, yaşanabilir bir Van için herkesin elinin taşının altına koyması gerektiğini söyledi.

Diğer adayların ideolojik söylemlerinin aksine halkın karşısına projelerle çıkan Takva, kent merkezindeki reklam billboardlarda yapacağı projeleri yansıttı. Van için artık ideolojik söylemlerin çağı kapandığını ifade eden Takva, kenti ayağa kaldırma ve dünyaya tanıtma devri başladığını söyledi.

TAKVA'NIN SOSYAL MEDYA DİLİ; BİRLEŞTİRİCİ

Sosyal medyayı çok etkili kullanan Takva, sosyal medyada kullandığı dil ile çok kısa bir sürede birçok hayran kazandı. Çatışmadan, ötekileştirmeden uzak bir dil kullanan Takva'nın, birleştirici ve bütünleştirici bir dil kullanması, sosyal medya üzerinde kendisine yapılan eleştirilere çok fazla takılmadan esprili bir dille cevap vermesi, kendisini eleştirenlerin de saygısını kazanmasına neden oldu.

GENÇLERLE İLGİLİ PROJELERLE GELEN İLK ADAY

Gittiği her evde çocukla çocuk, büyükle büyük, gençle genç olan Takva, neredeyse gençlere yönelik projelerle gelen ilk aday olma özeliğini taşıyor. “Bir yıl içerisinde kent çevresinde oluşturacağımız tarım alanları ve bunu destekleyecek diğer projelerle 20 bin insanımızı iş sahibi etmeyi amaçlıyoruz” diyen Takva, genç nüfusunun yarattığı enerjiyi üretime kazandırmayı planlıyor. En genç nüfusa sahip olan Van’ın bu genç enerjiden mutlaka doğru şekilde faydalanması gerektiğinin altını çizen Takva, gençler ile birlikte kazanacaklarını söylüyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem