Gazetecilerle eski futbolcular arasında dostluk maçı

Van’da görev yapan gazetecilerden oluşan takım ile eski profesyonel futbolcular arasında halı sahada dostluk futbol maçı oynandı.Van’da uzun süre profesyonel futbol oynayan ve şimdi çeşitli kurumlarda yönetici olan isimlerle kentteki gaze

Van Haberleri 12.02.2019 16:53:58 0
Gazetecilerle eski futbolcular arasında dostluk maçı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da görev yapan gazetecilerden oluşan takım ile eski profesyonel futbolcular arasında halı sahada dostluk futbol maçı oynandı.

Van’da uzun süre profesyonel futbol oynayan ve şimdi çeşitli kurumlarda yönetici olan isimlerle kentteki gazetecilerden oluşan takım arasında dostluk futbol maçı oynandı. Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç’in de izlediği maçta, gazeteciler takımı; Erol Çakıl, Cemal Aşan, Serkan Aslan, Zeki Yiğit, Umut Tarhan, Bişar Ulutaş, Rıdvan Can ve VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emrah Çayırlı’dan oluştu.

Vali Yardımcısı Sinan Aslan’ın takımında ise eski sporculardan Yasin Berge, Engin Kürekçi, Ömer Karakoç, Adnan Ergenç, Sacit Solmaz ve Fehmi Gültepe gibi isimler forma giydi.

Van Vali Yardımcısı Sinan Aslan’ın da forma giydiği ve bir birinden güzel gollere imza attığı karşılaşmada, gazetecilerin takımı rakiplerine mağlup olmaktan kurtulamadı.

Maç sonrası, sporculara çay ve tatlı ikramında bulunuldu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem