Erciş’teki özel çocuklara özel sınıf

Van’ın Erciş Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulunda açılan görme ve işitme engelli sınıfı, yankı yalıtım sistemi ile donatıldı.Erciş Kaymakamı Nuri Memetbeyoğlu, özel sınıfın açılışı nedeniyle eşi Gülay Mehmetbeyoğlu ile birl

Van Haberleri 17.01.2019 18:31:53 0
Erciş’teki özel çocuklara özel sınıf
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Erciş Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulunda açılan görme ve işitme engelli sınıfı, yankı yalıtım sistemi ile donatıldı.

Erciş Kaymakamı Nuri Memetbeyoğlu, özel sınıfın açılışı nedeniyle eşi Gülay Mehmetbeyoğlu ile birlikte düzenlenen törene katıldı. İlçede işitme ve görme engelli çocuklara eğitim veren tek sınıf konumunda olan özel sınıftaki öğrencilerle yakından ilgilenen Mehmetbeyoğlu, sınıf öğretmeni Levent Albayrak’tan öğrencilerle ilgili detaylı bilgi aldı. 5 işitme engeli öğrencinin yanı sıra görme engelli öğrencilerle de yakından ilgilenen Mehmetbeyoğlu, işaret dili ile öğrencilere isimlerini sordu. Sınıftan çok etkilendiğini de belirten Kaymakam Mehmetbeyoğlu, devletin her zaman engelli vatandaşların dertleriyle yakından ilgilendiğini söyledi.

Kaymakam Mehmetbeyoğlu’nun ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek ile Şube Müdürü Kurbani Özdaş da hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem