Cahit Eldemir: “Çocukların gelişimlerine katkı sağlıyoruz”

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir, Van’da yaşamını sürdüren bütün çocukların sosyal, kültürel, sportif ve ruhsal gelişimlerine katkı sağladıklarını söyledi.Van Ahbap Platformu gönüllüleri, A

Van Haberleri 28.01.2019 15:10:10 0
Cahit Eldemir: “Çocukların gelişimlerine katkı sağlıyoruz”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir, Van’da yaşamını sürdüren bütün çocukların sosyal, kültürel, sportif ve ruhsal gelişimlerine katkı sağladıklarını söyledi.

Van Ahbap Platformu gönüllüleri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Eldemir’i ziyaret etti. Aralarında üniversite öğrencileri, öğretmen, mühendis, doktor ve avukat gibi çeşitli meslek gruplarından gönüllerin bulunduğu Van Ahbap Platformu gönüllüleri, kentte çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Cahit Eldemir ile bilgi alışverişinde bulundular. Koruma ve bakım altında bulunan, okullarda eğitim öğretimlerine devam eden, haklarında eğitim, danışmanlık, sağlık gibi tedbir kararları verilen ve sokakta çalıştırılan çocuklara yönelik daha etkin çalışmalar gerçekleştirmenin yollarının da görüşüldüğü ziyarette, çocuklarla beraber kitap okuma etkinliği başta olmak üzere çeşitli çalışmaların yapılması için de planlamalar yapıldı.

Burada konuşan Eldemir, Van’da yaşamını sürdüren bütün çocukların sosyal, kültürel, sportif ve ruhsal gelişimlerine katkı sağladıklarını belirterek, “Çocuklara koruyucu ve önleyici faaliyetler kapsamında sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, aileler ve okullarla işbirliği önemlidir. Daha etkin bir çalışma yürütmek ve daha verimli sonuçlar elde etmek için bu yöntemle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem