Baki Karaca Kanal M Genel Yayın Yönetmeni oldu

Gazeteci ve Televizyoncu Baki Karaca Kanal M Televziyonu Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi.

Van Haberleri 29.01.2019 22:58:03 0
Baki Karaca Kanal M Genel Yayın Yönetmeni oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gazeteci ve Televizyoncu Baki Karaca Kanal M Televziyonu Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi.

04 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren Kanal M Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni olarak görevine başlayacak olan Baki Karaca, hafta içi hergün saat 19.00’da Ana Haber Bültenini sunacak.

Ayrıca uzun yıllar hazırlayıp sunduğu Sahipsiz Mikrofon programı ile de Perşembe günleri saat 21.00’de izleyici ile buluşacak olan Baki Karaca’nın, Kanal M televizyonunun yeni yayın sürecinde bir çok yeniliğe imza atması bekleniyor

KANAL M, VAN’IN VE VANLININ TELEVİZYONU

Hiçbir fark gözetmeden tüm kesimlerin kendisini bulacağı programlar ile Van’ın ve Vanlının televizyonu olarak yayın yapmayı hedeflediklerini belirten Baki Karaca, “04 Şubat 2019 Pazartesi günü itibariyle Kanal M’de Genel Yayın Yönetmeni olarak görevime başlıyorum. Bu da Kanal M Televizyonu’nda yeni yayın süreci başlıyor demektir. Başta halkımızın ve esnafımızın sorunları olmak üzere, yatırımcılar, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile gelişmeleri sıcağı sıcağına değerlendireceğiz. Yapacağımız sokak röportajları ile halkımızın sesi soluğu olacağız. Bir başka ifade ile kentimizin ve kendimizin sesi olacağız” dedi.

VAN’DA SPOR GÜNDEMİ KANAL M’DE TAKİP EDİLECEK

Geçmişte spor spikerliği de yapan Baki Karaca, “Van’da spor gündemi her yönüyle Kanal M ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Van Büyükşehir Belediyespor’un Van’da oynanan maçlarını sahada izleme imkanı bulan spor severler, deplasman maçlarını ise sadece skoru öğrenmekle yetiniyor. Dolayısıyla biz teknik altyapıyı kısa zamanda hazırlayarak Van Büyükşehir Belediyespor’un deplasman maçlarını canlı olarak Kanal M ekranlarından spor severler ile buluşturacağız” dedi.

KANAL M, GENÇLERİN İŞ AŞ SAHİBİ OLMASINA DESTEK OLACAK

Yapılacak olan programlar ve gündeme getirilecek olan konular ile gençlerin sorunlarının çözümüne katkı sağlayacaklarını dile getiren Baki Karaca, “Gençelerimize sahip çıkacağız. Yarınımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin, eğitim, spor, sağlık, iş ve geleceklerini güvence altına almak üzere yanlarında olacağız. Van’da ekonominin gelişmesi, yatırım ve istihdamın artması için yayından kaynaklı gücümüzü gençlerimiz için seferber edeceğiz. Van’ın kalkınması için oluşturacağımız duyarlılıkla, ekonomi ve finans merkezlerinin dikkatini çekerek, Van’ın sınır ili olmasını avantaja dönüştürmek için bıkmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi.

KANAL M, VAN’IN TANITIM YÜZÜ

Van’ın tanıtımına büyük önem vereceklerini söyleyen Baki Karaca, “Van tarihi, kültürel ve coğrafi açıdan keşfedilmeyi bekleyen saklı bir hazine. Başta Van’daki huzur ikliminin etkin bir şekilde anlatılmasını önemsiyoruz. Bunun yanında Van’ın sahip olduğu fırsat ve imkanları ilgili taraflara anlatarak, bölgemizin ve insanımızın güzelliklerini Türkiye ve dünya kamuoyu ile buluşturacağız. Bunu yaparken, en büyük gücümüz izleyicilerimizin ve iş dünyamızın desteği olacak” diyerek  dayanışma içerisinde önemli çalışmaların yapılabileceğine dikkat çekti.

KANAL M FREKANSI

HD uydu alıcısından 
12685 V (DİKEY) 30000

Van Postası Gazetesi / Ziya Türk


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem