Vali Toprak, başarılı sporcuyu makamında kabul etti

Spor 9.02.2018 15:16:14 0
Vali Toprak, başarılı sporcuyu makamında kabul etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Slovenya’da yapılan Biathlon Avrupa Şampiyonasında büyük başarı gösteren Zana Öztunç isimli sporcuyu makamında kabul etti.
Vali Toprak, Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve Kayak Milli Takımı Antrenörü Kenan Ören ile birlikte kendisini ziyaret eden Zana Öztunç’u elde ettiği başarıdan dolayı kutlayarak, bir süre sohbet etti.
Vali Toprak, Avrupa’da derece yaparak Biathlon dalında Dünya Kupası Yarışmasına hak kazanan ilk ve tek sporcu unvanına sahip olan Zana Öztunç’a cumhuriyet altını hediye ederek, başarılarının devamını diledi.
35 ülkeden 124 sporcunun katıldığı yarışmada 25’inci olan Zana’nın 26 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında Estonya’da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonası ile 6-11 Mart tarihleri arasında da Finlandiya’da yapılacak olan Dünya Kupası Yarışmasına katılarak Hakkari’yi temsil edeceği belirtildi.
Vali Cüneyit Orhan Toprak, 8-10 Aralık 2017 tarihinde İlimiz temsilen İtalya’da katıldığı Junior Ibu Cup 1 yarışmasında derece yaparak 16’ncı olan Zeynep Elif Durlanık’ı da tebrik ederek Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem