Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un anısına voleybol turnuvası

Elazığ’da Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un anısına düzenlenen voleybol turnuvası başladı .Eğitim Bir-Sen Elazığ Şubeleri tarafından Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un anısına İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumları

Spor 26.03.2019 10:22:32 0
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un anısına voleybol turnuvası
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’da Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un anısına düzenlenen voleybol turnuvası başladı .

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şubeleri tarafından Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un anısına İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumların personeline yönelik voleybol turnuvası düzenlendi. Meriç Anadolu lisesinin spor salonunda başlayan turnuvada 27 takım yer aldı. İlk maçta ise Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Bölümü personeli ile Yurtbaşı Şehit Çoşkun Özcan ortaokulu idareci ve öğretmenleri karşılaştı. 15 Nisan’a kadar devam edecek olan turnuvada dereceye giren takımların ödüllendirileceği belirtildi.

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un anısına voleybol turnuvası düzenlediklerini ifade eden Eğitim Bir Sen Elazığ 1 Nolu Başkan Yardımcısı Taha Yusuf Sarıgül, “Bu turnuvayı düzenlememizdeki amaç milli eğitim personelinin kaynaşmasını sağlamak aramızdaki kardeşlik hukukunu daha da geliştirmektir. Bu turnuva tüm personeli kapsamaktadır. Turnuvamız yaklaşık 53 maçtan oluşmaktadır. 20 gün sürecek olan bir serüvende oluşacak.İnşallah turnuvamızın finalini 15 Nisan’da yapacağız. Yaptığımız final sonrası takımlarımıza ödüllendirme yapacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem