Hokey Milli Takımı'na Malatya'dan Demet Yıldırım da davet edildi

Spor 1.02.2017 15:47:49 0
Hokey Milli Takımı
Tarih: 01.01.0001 00:00
4-12 Şubat tarihleri arasında İspanya’nın Valencia kentinde yapılacak Dünya Ligi 2. Raund müsabakalarına katılacak Bayan A Milli Takımı kadrosuna Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü sporcusu Demet Yıldırım davet edildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Ateşi Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, İspanya’da yapılacak olan Dünya Ligi 2. Raund müsabakalarına katılacak olan Bayan A Milli Takım kadrosunda Malatyalı bir sporcunun bulunmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

“Türk hokeyi adına bir milat olacaktır”
Türk hokeyi adına güzel gelişmeler olduğuna dikkati çeken Yılmaz, “Geçtiğimiz günlerde 21 yaş altı erkek milli takımımız Slovenya’ da yapılan şampiyonada İtalya, Ukrayna, Galler, Norveç, Slovakya, ve Slovenya gibi hokeyde yüz yıllık geçmişi olan ülkeleri mağlup ederek, namağlup Avrupa Şampiyonu olması camiada şok etkisi oluşturdu. 2002’de kurulan Hokey Federasyonumuz on beş yıllık kısa bir zamanda Avrupa’da her yaş kategorisinde şampiyonluklar elde etmenin gururunu yaşıyor. Bayan Milli Takımımızın İspanya’da başarılı sonuçlar alarak dönmesi Türk hokeyi adına bir milat olacaktır. Çünkü 2020 Olimpiyatları öncesinde baraj maçları niteliği taşıyan bu müsabakalardan sporcularımızın iyi sonuçlar alması için dualarımızı esirgemeyeceğiz” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem