Hakkarili kadın sporculara malzeme desteği

Spor 9.02.2018 14:46:10 0
Hakkarili kadın sporculara malzeme desteği
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkarili bir iş adamı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı için alınan malzemelerin dağıtım törenine katıldı.
Hakkarili iş adamı İsmet Ölmez tarafından Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı için alınan malzemeler, şehir stadyumunda düzenlenen törenle sporculara dağıtıldı. Malzeme dağıtım törenine Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, iş adamı İsmet Ölmez’in oğlu Ramazan Ölmez ve sporcular katıldı.
Vali Toprak ve beraberindekiler, kendi elleriyle sporculara malzemelerini teslim ederek, katkılarından dolayı iş adamı Ölmez’e teşekkür ettiler.
Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı sporcuları ise, Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu’un isimlerinin yazıldığı takım formalarını hediye ettiler.
Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı antrenörleri Cemile Timur ve Tahir Temel ise, Vali Toprak ve beraberindekiler ile kendilerine A’dan Z’ye spor malzemesi desteğinde bulunan iş adamı İsmet Ölmez’e teşekkür ettiler.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem