Hakkari’de atletizm yarışması

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Atletizmi Geliştirme Projesi” kapsamından okullar arası atletizm yarışması düzenlendi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Atletizmi Geliştirme Projesi” kapsamında bir s

Spor 8.03.2019 14:36:15 0
Hakkari’de atletizm yarışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Atletizmi Geliştirme Projesi” kapsamından okullar arası atletizm yarışması düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Atletizmi Geliştirme Projesi” kapsamında bir süre önce 4 kategoride il ve ilçelerden 32 sporcunun katıldığı atletizm yarışmalarında dereceye giren sporcular, kent merkezine bağlı Kırıkdağ köyü yolu güzergâhında yarıştı. Çekişmeli geçen yarışlarda dereceye giren sporcuların 30 Mart’ta Bitlis’te düzenlenecek olan yarışmaya katılacakları belirtildi.

Atletizm İl Temsilcisi Sacit Keskin, Kırıkdağ köyü yol güzergahında atletizm yarışması düzenlediklerini ifade ederek, yarışmanın renkli geçtiğini söyledi. Keskin, "Bu güzel ortamda çocuklarla spor yaptığımız için mutluyuz, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara ödül verildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem