E.Y Malatyaspor'da hedef 30 puan almak

Spor 6.03.2018 18:19:26 0
E.Y Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, ligde henüz rahatlamadıklarını belirterek, “Konyaspor galibiyetiyle henüz rahatladığımızı düşünmüyorum. Evet iyi gidiyoruz ama önümüzde alınacak 30 puan daha var. Maksimumu almaya çalışacağız” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde haftalık değerlendirme toplantısı için basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erol Bulut, hedefleri ve Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Konyaspor maçında aldıkları galibiyete rağmen henüz rahatlamadıklarını belirten Erol Bulut, “Konyaspor galibiyetiyle henüz rahatladığımızı düşünmüyorum. Evet iyi gidiyoruz ama önümüzde alınacak 30 puan daha var. Maksimumu almaya çalışacağız. Haftalar ilerledikçe sezonu nerede tamamlayacağız bakacağız. Futbolcularımın gösterdiği gayretten çok mutluyum. Yedekte olan ilk on birde oynayan herkes ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Elimizde kadro derinliği belli, kalitemize ve gücümüze göre oynamaya çalışıyoruz. Maksimumu almaya çalışıyoruz. Bu güne kadar hepsi iyi gitti. Kalan son 10 maçta gücümüzü iyi kullanarak maksimum puan almak istiyoruz” dedi.

“Hedefimiz değişmedi”
Bulut, ligdeki hedeflerinin değişmediğini de kaydederek, şunları söyledi:
“Biz dışarıda konuşulanlara pek kulak asmıyoruz. İşimiz neyse onu iyi yapmaya çalışıyoruz. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam edecek. Rakip takımlarda ne olur kim gelir, kim gider o bizi pek ilgilendirmiyor. Hedefimiz değişmedi. Amacımız ligde kalmak. Bunu başardıktan sonrasına zamanı gelince bakarız. Hedefimize ulaşmak için gerekli olan en az 6 puana ihtiyacımız var. Eğer bunun üzerine koyabiliyorsak sonrası için bir hedef belirleriz. Fenerbahçe maçı diğer maçlara oranla daha zor olacak. Ligin ilk yarısında Kadıköy’de 3-1 mağlup olmuştuk. Rakibimizin gücünü biliyoruz. En iyi şekilde hazırlıklarımızı yapacağız. Son maçlarında üst üste mağlup olabilirler. Son haftalarda iyi bir gidişat sergilememiş olabilirler ama Fenerbahçe her zaman Fenerbahçe’dir. Gücü, futbolcu kalitesi ve hedefleri belli, o yüzden biz işimizi ciddiye alıp sıkı şekilde hazırlanacağız. İnşallah Pazar günü sahaya çıkıp iyi bir performans ortaya koyacağız.”

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem