Yeni parti şaka değil, şimdi de partinin sitesi kuruldu

Şaka değil gerçek, şimdi de yeni bir parti ismi ile bir site kuruldu. Peki site neden kuruldu ve sitede ne yazıyor?

Politika 26.02.2019 00:40:18 0
Yeni parti şaka değil, şimdi de partinin sitesi kuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Abdullah Gül ve Davutoğlu’nun yeni parti kurma iddialari gün geçtikçe gerçek olarak yerini alırken şimdide bir site açıldı.

SİTE KURULDU
Davutoğlu ve ekibinin yeni bir parti kuracağı yönündeki iddiaları güçlendirecek gelişme bugün yaşandı. "yenibirparti.org" adıyla kurulan site, yayına girdi. Sitede dış politika için "Süper güç Türkiye" sloganının yer alması da dikkat çekti.

Kamuoyunda tam bunlar konuşulurken de dikkat çeken bir girişim yaşandı. İnternet üzerinden ‘Yenibirparti.org’ adlı internet sitesi yayın yapmaya başladı. Parti ‘Biz kimiz’ kategorisinde ‘Kendisini merkez sağda konumlandıran ve dört eğilimi bir araya getirecek olan partimizin kuruluş çalışmaları devam etmektedir. Kurucu kadromuz ve partimizin ismi, politika ve vaatlerimizin kadromuzun gölgesinde kalmaması için stratejik bir tercih olarak uygun göreceğimiz tarihe kadar açıklanmayacaktır’ ifadesine yer verdi. Şu anda isimlerin açıklanmaması, bunun yerel seçimler için değil 2023 seçimleri için atılan bir adım olduğunu göstermektedir.

BU SÜREÇTE SİTENİN AÇILMASI TESADÜF MÜ?

Tabii bu site belki başka manalar içinde açılmış olabilir, ama tam bunlar konuşulurken böyle bir sitenin çıkması hiç de tesadüf değil. Verdiğimiz linki Google’da aratarak doğruluğunu görebilirsiniz. Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak?

DAVUTOĞLU VE BABACAN VAR İDDİASI
Özellikle son haftalarda iyiden iyiye artan kulis haberlerinin odağındaki isimler: Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan. İkilinin, Ankara Çukurambar'da ofis tutarak parti için hazırlık yaptığı konuşulurken; Bülent Arınç da bu iddialar karşısında tepki göstermişti.

PARTİ KURARLARSA ONLARI ASLA AFFETMEM
İşte Bülent Arınç'ın sözleri: "Affetmeyeceğim bir tek şey var; AK Parti'nin karşısında bir başka parti kurup da, onunla AK Parti ile mücadele etmeye yeltenmeleri affedilecek bir şey değildir. Ama ayrılmıştır, AK Parti'ye olan küskünlüğü oluşmuştur. Ama kendi değerini muhafaza etmiştir, buna saygı duymalı. Ve onların AK Parti ile bütünleşmesini temin edecek tedbirler alınmalıdır. Benim, bu yaşımdan sonra artık bana bu şerefleri bahşeden partiye ve Genel Başkana bağlı olmaktan başka bir seçeneğim yok ve bunu da şerefle taşıyacağım."

Arınç: Davutoğlu, Babacan parti kurarsa affetmem

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem