Cumhur İttifakı Ankara adayı Özhaseki'den ŞOK açıklama

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, “Kayseri’ye kadar ekip gönderdiler, orada kendilerine yakın gazetecileri buldular, ‘Haseki Bey’in ne açığı var bize söyleyin’ dediğini açıkladı.

Politika 17.01.2019 01:09:05 0
Cumhur İttifakı Ankara adayı Özhaseki'den ŞOK açıklama
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, kamuoyuna manipülatif anket sonuçlarının servis edildiğini söyleyerek, “Kayseri’ye kadar ekip gönderdiler, orada kendilerine yakın gazetecileri buldular, ‘Haseki Bey’in ne açığı var bize söyleyin’ dediler. Belli gruplar Amerika’ya kadar arayıp ‘Elinizde bant var mı, bir şey biliyor musunuz, kasedi var mı, ses kaydı var mı?’ diye aradıklarını görüyoruz.  Bunlar çok eski model şeyler. Arife tarif gerekmiyor. Kimin yaptığını tahmin edersiniz” dedi.

Tabii ki de bahsettiği kişiler CHP liler. Bunlar kasetle gelmeye alıştıkları için bazı insanların da böyle bir durumda olduklarına inanıyorlar. Fakat Mehmet özhaseki zaten bu göreve talip olmayıp bu görevi kendisine Erdoğan tarafından Emir üzerine verilmiştir yani zorlayarak gibi.

İnşaallah Özhaseki ittifak sonucu kazanacaktır. Fakat siz de Bunların nasıl kirli tezgahlar planladığını, nasıl bir zihniyete sahip olduğunu görün. Ne kadar zavallılar ki neden medet umuyorlar. 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem