Akşener, Sedat Peker'i BARMEN CİNAYETİ sonrası niçin aradı?

Dün basına sızar haberlerde akşener’in Sedat peker’e dava açılması konusundaki sözlerinden sonra Sedat Peker tarafından açıklama geldi.

Politika 7.02.2019 01:34:30 0
Akşener, Sedat Peker'i BARMEN CİNAYETİ sonrası niçin aradı?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Dün basına sızar haberlerde akşener’in Sedat peker’e dava açılması konusundaki sözlerinden sonra Sedat Peker tarafından açıklama geldi.

Akşener hakkında yaptığı açıklamada bir cinayet olduğunu ve bu cinayet sonrası Akşener’in kendisi ile görüşmek istediğini söyleyen Sedat Peker; "Eğer bir açıklama yapmak istiyorsan ey Akşener o cinayet sonrası neden benimle görüşmek istediğini söyle" dedi. 

Bildiğiniz gibi Sedat Peker 31 Mart yerel seçimleri sonrası özellikle YSK nın hükmünü tanımayıp sokağa çıkmaya kalkışanlar olacağını, yeni bir karşıklık çıkarmak isteyenler olacağını söyleyip, tedbir amaçlı bazı söyler söylemişti. Tabii biraz da ucunu kaçırıp, herkesin silahlanması gerektiği gibi ifadeler de kullanmıştı. Neden "ucunu kaçırdı" diyoruz? Çünkü bu söz göründüğü gibi her yana çekilen bir söz. Bu sözlerinden dolayı hem Sedat Peker eleştirildi, hem de Peker'in destek verdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan eleştirildi.

Nitekim Akşener’in saldırması ortada. Fakat Akşener’in "dava açılsın" sözlerine karşılık Sedat Peker’in bu şok açıklaması basında flash etki yaratti.

Açıklama şöyle; "Parti başkanı Meral Akşener suç duyurusunda bulunacaksa 1997’de işlenen BARMEN CİNAYETİNİN hemen sonrasında, kendisi İçişleri Bakanıyken, ortak tanıdığımız birinin gizli organizasyonuyla benimle niçin görüştü? Asıl bunun için suç duyurusunda bulunmalıdır” dedi.

Devamında ise "Meral Akşener suç duyurusunda bulunacaksa İzmit’teki Welborn Otel’de Gürkan Turizm’in sahibinin oğlunun, 2014 yılındaki sünnet düğününde yerel televizyoncuların kameralarının kapattırılmasını düğün sahibinden isteyerek, bir kenarda birçok şahidin huzurunda benimle kulaktan kulağa ne konuşmuştur? Bence bununla ilgili suç duyurusunda bulunması daha doğru olacaktır" dedi. 

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem