AK Partili Sorgun: 'Ekonomik, siyasal ve sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz'

Politika 10.02.2018 14:11:10 0
AK Partili Sorgun:
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, “Bir taraftan terörle, terör örgütleriyle, terör yapılanmalarıyla ve onların arkasındaki ağa babalarıyla mücadele ederken, bir taraftan da içeride ekonomik, siyasal ve sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti Elazığ İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi. İlk olarak AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile istişarede bulunan Sorgun ardından partililere hitap etti.
Elazığ’ın Anadolu’nun değerlerini taşıyan bir şehir olduğunu dile getiren Sorgun, “Elazığ, çok değişti. 15 yılda Elazığ’ın nereden nereye geldiği görülüyor. Kim Elazığ’a bir çivi çakmışsa taş üstüne taş koymuşsa hepsine teşekkür ediyoruz. Çünkü kullara teşekkür etmeyen Allah’a şükretmez. Elazığ, gerçekten Anadolu çadırının en güçlü direklerindendir. Bir çok medeniyet buraya gelmiş ve geçmiş. Onun hala ayakta bir çok izleri var. Bir tarafıyla tarım bir tarafı ise madenlerle dolu” dedi.
Türkiye’nin dışarıda ve içeride terörle mücadele ettiğini vurgulayan Sorgun, “Hepimiz bunu takip ediyoruz. Bir hafta önce kongre vesilesi ile Kırıkhan ve Hatay’daydım. Biz oradayken de top atıldı. Fakat Hataylı ve Kırıkhanlı kardeşlerimiz bırakın bir endişeyi veya tedirginliği tam tersi çok güçlü. Devletine, milletine ve birbirine çok bağlılar. Adeta bir ilçe kongresi değil il kongresi yapmış gibi o kadar heyecanlı canlı bir kongre yaptık. Bütün Türkiye’nin kalbi Elazığ’da olduğu gibi orada atıyor. Bir taraftan terörle, terör örgütleriyle, terör yapılanmalarıyla ve onların arkasındaki ağa babalarıyla mücadele ederken, bir taraftan da içeride ekonomik, siyasal ve sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz. İşte büyük devlet böyle olur. Bir taraftan bakıyorsunuz 2017 yılının üçüncü çeyreğinde dünyada en fazla büyüyen ülke oluyoruz. Bir taraftan dışarıda teröre karşı operasyonlar, devrim niteliğinde değişimler yapıyoruz” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem