Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni bir eserle sahne alıyor

Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kültürel ve sosyal faaliyetlere renk katıyor. Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından “Ah Gül O!” adlı tiyatro oyunu Kültür Sanat Merkezinde kurulan yeni tiyatro salonunda ücretsiz olarak sahnelen

Kültür Sanat 24.01.2019 13:24:16 0
Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni bir eserle sahne alıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kültürel ve sosyal faaliyetlere renk katıyor. Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından “Ah Gül O!” adlı tiyatro oyunu Kültür Sanat Merkezinde kurulan yeni tiyatro salonunda ücretsiz olarak sahnelenecek.

Fevzi Gönenç’in yazmış olduğu Yönetmenliğini Oğuz Alparslan’ın yaptığı Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından “Ah Gül O!” adlı tiyatro oyununu 23-27-30 Ocak ve 02 Şubat tarihlerinde Saat 15.30’da sahnelenecek. Erzincan Belediyesinin yapmış olduğu tiyatro salonunda sahnelenecek olan “Ah Gül O!” adlı oyun, bu salonda sahnelenen ilk oyun olmuş olacak.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy konuyla ilgili olarak açıklamasında; “Kültür Sanat Merkezimiz kültürel ve sosyal alanlarda ortaya koyduğu projelerle şehrimize renk katıyor. 250 kişilik bir tiyatro salonu yaptık ve bizim için en önemli olan ise bu salonu faaliyetlerimizle bir kere değil devamlı yeni oyunlar üreterek halkımızın hizmetine sunmak. Dört gün sahnelenecek olan Tiyatro oyunumuz ücretsiz olarak sahnelenecek. Erzincan Belediyemizin yapmış olduğu tiyatro salonunda sahnelenecek olan “Ah Gül O!” adlı oyun, bu salonda sahnelenen ilk oyun aynı zamanda. Ben tüm vatandaşlarımızı özellikle çocuklarımızı tiyatro oyununu izlemeye davet ediyorum. Erzincan Belediyesi olarak yaptığımız sosyal ve kültürel etkinlerimiz sürekli devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem