Belediye engelli vatandaşın evinin önündeki yolu kar ve buzdan arındırdı

Erzincan Belediyesi engelli vatandaşın evinin önündeki yolu kar ve buzdan arındırdı. Erzincan’ın tamamında etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle hem araç yollarını açık tutmak hem de kaldırımları yayalar için güvenli hale g

Haberde İnsan 12.01.2019 11:06:23 0
Belediye engelli vatandaşın evinin önündeki yolu kar ve buzdan arındırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan Belediyesi engelli vatandaşın evinin önündeki yolu kar ve buzdan arındırdı. Erzincan’ın tamamında etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle hem araç yollarını açık tutmak hem de kaldırımları yayalar için güvenli hale getirmek için gece gündüz çalışan Erzincan Belediyesi, kangren dolayısıyla bir bacağı kesilen 63 yaşındaki engelli Aslan Yılmaz’ın talebini geri çevirmeyerek, evinin önündeki yolu kar ve buzdan arındırdı.

Kızılay Mahallesi 1013 sokakta oturan Yılmaz, Erzincan Belediyesi Çağrı Merkezi’ne yardım çağrısını iletti. Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz’ın bulunduğu evin önüne gelerek kar temizliği çalışması yaptı. Ekipler, Yılmaz’ın oturduğu 1013 sokaktaki evinden Sultan Melik Caddesine kadar olan yolu kar ve buzdan arındırdı.

Erzincan Belediyesi’ne talebine karşılık verdiği için teşekkür eden Yılmaz, “Çağrı merkezini aradım kapımın önünün karla kapalı olduğunu açılması için yardım istediğimi söyledim. Allah razı olsun hemen geldiler yolumu temizlediler” dedi.

Engelli vatandaşın eşi ve torunu da belediye yetkililerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem