Yoğun karda evinde mahsur kalan hastaları AFAD kurtardı

Genel 28.01.2017 12:33:17 0
Yoğun karda evinde mahsur kalan hastaları AFAD kurtardı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş’ta yoğun kar yağışı nedeniyle evlerinde mahsur kalan 67 ve 69 yaşlarındaki iki diyaliz hastası kadını, İl Acil Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri evlerinden alarak hastaneye yetiştirdi.
Muş’ta kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kentte 3 gündür aralıksız devam eden kar yağışı ulaşımı engellerken, iki günde bir diyalize girmesi gereken diyaliz hastalarını da evlerinde mahsur bıraktı.
Etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt Mahallesi’nde 67 yaşındaki Asiye Şensoy ve Kale Mahallesi’ndeki diyaliz hastası 69 yaşındaki Gülperi Arslan evinde mahsur kaldı. Diyaliz hastalarının mahsur kaldığı ihbarını alan AFAD Müdürlüğü ekipleri, olay yerine ulaşarak hasta kadınların hastaneye güvenli şekilde sevkini sağladı.
Hastaneye sağlıklı bir şekilde ulaştırılan diyaliz hastası Asiye Şensoy’un yakını Ayetullah Şensoy, yoğun kar yağışından dolayı tüm yolların kapalı olduğunu belirterek, AFAD ekiplerinin hastaları hastaneye sağlıklı bir şekilde ulaştırdığını söyledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem