Yıldız, Lokantacılar esnaf odası başkanlığına adaylığını açıkladı; 'Sahipsizlik kader değildir'

Genel 5.02.2018 14:06:29 0
Yıldız, Lokantacılar esnaf odası başkanlığına adaylığını açıkladı;
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum’un sevilen lokantacılarından Latif Yıldız, Lokantacılar Odasının genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.
Latif Yıldız yaptığı açıklamada, “Çatısı altında toplandığımız Erzurum Lokantacılar Esnaf Odamızın 21 Şubat 2018 Çarşamba günü yapılacak olan seçimli genel kurulunda arkadaşlarımızla birlikte aday olduk” dedi.
Lokantacı esnafının yaşadığınız veya yaşayabileceği sorunları çözebilme becerisi, bilgi birikimi olan ve en önemlisi iyi niyetli ve samimi bir yönetim oluşturmak amacıyla yola çıktıklarını anlatan Yıldız, “Meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olabilmek, şeffaf ve hesap verebilen dürüst bir yönetim oluşturmak, her türlü sorunlarınızda gönül rahatlığı ile başvurabileceğiniz şefkatli ve anlayışlı bir oda yönetimi tesis edebilmek, dürüst, samimi, çalışkan ve esnafını kucaklayan bir yönetim oluşturabilmek için yola çıktık. Sizlerin de bizim bu hizmet aşkımızı ve şevkimizi kabartmak üzere genel kurula büyük bir azim ve kararlılıkla gelerek özgür iradeniz ile katkıda bulunacağınıza inancımız tamdır. Lokantacı, Çiğköfteci, Çorbacı, Kantin, Kafe, Restoran gibi işletme sahiplerimizin ve bu sektörde çalışan tüm meslektaşlarımızın çözüm bekleyen büyük sorunlarının olduğunu yakinen biliyoruz. Bu sebepten dolayı yeni bir yüz, yeni bir ekip, genç, dinamik ve sorunların çözümü için canla başla koşabilecek özelliklere sahip arkadaşlarımız ile 21 Şubat 2018 Çarşamba günü yapılacak olan seçimde hizmete talip olduk. Erzurum Lokantacılar Odası Başkanlığı’nın sektör için ne kadar önemli bir kurum olduğunu çok iyi biliyoruz. Esnaflarımız bize bu görevi verirse canla başla çalışıp onların her zaman yanında olup, sorunların çözümü için elimizden gelenin en iyisini şeffaflık ve hesap verebilirlik çerçevesi içerisinde yapacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.
ERZURUM LOKANTACILAR ESNAF ODASINA NEDEN ADAY OLDUK?
Yıldız adaylık sürecini ise şöyle anlattı; “Lokantacı kardeşlerimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamak için. Birinin diğerini ötekileştirmemesi için. Büyük-Küçük, Laz-Çerkez, Kürt-Türk, Alevi-Sünni kardeşliğini tesis etmek, her türlü fitne, fesat ve karıştırıcılığa son vermek için. Fiyat istikrarını sağlamak ve bu konuda gücümüz el verdiğince çalışmak için. Mesleğimizin eski prestijini yakalaması ve o yönde projelerimizi hayata geçirmek ve çıraklık eğitim merkezine müracaat ederek aşçı, garson, komi ve bulaşıkçı yetiştirmek için. Son yıllarda dışarıdan ilimize gelen marka ve zincir lokantaların esnafımıza vurduğu darbeleri göremeyen sözde esnaf temsilcilerinin uykudan uyandırmak için. Odamıza gelen bütün toplu ve protokol yemeklerini kapasite durumlarına göre esnafımıza eşit şekilde pay etmek için. Sadece seçim tarihleri yaklaştığında kapımıza gelen, cenazelerimizde, hastalıklarımızda ve kötü günlerimizde yanımızda olmayan oda başkanlarına artık yeter demek için. Seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde üyelerimizi guruplar halinde yemeğe çağırarak bir kap yemek ile oy satın alabileceğini düşünen bir oda başkanının kendinden başka esnafımıza hiç bir faydasının olmadığını düşündüğümüz için. Şeffaf, hesap verebilirlik, her üyemize eşit derecede hizmet vermek için arkadaşlarımızla beraber Erzurum Lokantacılar Esnaf Odasına aday olmak için yola çıktık. İlkemiz; sevgiye, sadakate bağlı kalmak, mevki, makam ve maddiyat uğruna dostlarımızı kırmamak olacaktır. Sizlerin de bizim bu hizmet aşkımızı ve şevkimizi kabartmak üzere genel kurula büyük bir azim ve kararlılıkla gelerek özgür iradeniz ile katkıda bulunacağınız inancı ile yaşamınızda sağlık ve afiyet, işlerinizde başarılar diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.”

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem